Hétköznapok

Új év, új célok

Egy nehéz év van mögöttünk, ezt talán senki sem vitatja… Most nem is szeretnék nagyon elmerülni, az eltelt éven merengve.
Egy álmom vált valóra idén és ezt életem utolsó pillanatáig őrizni fogom az emlékeimben. De elérkezett az új év és ezzel új célok is kitűzésre kerültek.

Kicsit más ez a szilveszter és új év mint az eddigiek. Az újévi fogadalmakon és óévbúcsúztatón túl, nekem nem volt ez a nap igazából meghatározó sohasem.
Most viszont egy teljesen más kézzel tartom kezemben a pezsgős poharat. Van konkrét jövőképem és vannak terveim, céljaim a 2021-es évre.

A tranzíciót tekintve, egyik első helyen van az elektrolízis lezárása. Az arcon lévő szálaktól szeretnék minél hamarabb megszabadulni.
Majd odalent is szeretnék a szőrszálak jelentős részétől végleges búcsút venni. Legkésőbb nyár végéig jó lenne ezeket letudni.
Másik az az újabb belgrádi út. A kontrollon lesznek csak részeltek, de jó eséllyel én szeretnék egy korrekciót elvégeztetni. Meg ezzzel együtt, ha már úgyis alszom, akkor a ciciket is jó lenne megcsináltatni ebben a körben.
Meg nekem még a tranzíció része lesz a lézeres szem műtét is, ideje lenne már letenni a szemüveget és élesen látni a világot.

A továbbiak meg már teljesen csak rajtam és egy jó időbeosztáson múlik:
Többet fogok foglalkozni a testemmel, mind edzés, mind ápolás terén.
Meg akarok tanulni egy új idegen nyelvet. Tekintve hogy a tudás az, amit nem lehet elvenni az embertől és ki tudja, hogy milyen jövő vár ránk ebben az országban.
Emellett még egy okj-s tanfolyam is zajlik éppen, csak hogy minden területet érintsek ebben az évben 🙂

Meg van még egy nagyon fontos út, amin el akarok indulni. Egyenlőre rengeteg kérdőjel veszi körül és magas hegyeken át vezet, de számomra ez maga lenne a csoda.


Remélem, hogy mindenkinek vannak tervei erre a 2021-es évre, és majd ezekből a tervekből, minél többet valóra is fog tudni váltani.

Mindenkinek sikerekben gazdag és Boldog Új Évet kívánok!